Oluline teave avaldatud teabe kohta

Järgnev teave puudutab kõiki lehekülgi sellel veebisaidil olenemata sellest, kas konkreetne leht sisaldab hoiatavat teavet või mitte. Avaldatud materjalid on koostatud AS Avaron Asset Management (edaspidi: Avaron) poolt. Avaron on Eestis registreeritud ettevõte, kes omab fondivalitseja litsentsi ning kuulub Eesti Finantsinspektsiooni järelevalve alla. Avaroniga saab ühendust võtta aadressil Narva mnt. 7D, Tallinn 10117, Estonia; telefonil +372 6644200 ja e-kirja aadressil info@avaron.com. Veebisaidil avaldatud materjalid on autoriõigustega kaitstud ja need kuuluvad Avaronile, kui ei ole materjali juures märgitud teisiti.

Materjalid sisaldavad andmeid ja teavet investeeringute ja fondide kohta, mida juhib Avaron. Materjalid on avaldatud seadusest tuleneva kohustuse täitmiseks või informatsiooni eesmärgil. Materjalide avaldamine ei tähenda Avaroni poolt materjali kasutajale investeerimissoovituse andmist. Materjalid ei asenda investeerimise asjatundja poolset nõustamist. Tuginedes materjalidele eesmärgiga osta neis kirjeldatud väärtpabereid võib lugeja võtta riski tehtud investeeringud kaotada. Avaldatud materjal on Avaronile teadaolevalt õige ja ajakohane. Sellegi poolest ei võta Avaron ega tema töötajad või omanikud vastutust veebisaidil esitatud teabe, selle täpsuse või terviklikkuse eest või esitamata jäetud teabe eest või teabe eest, mille on esitanud või esitamata jätnud kolmas isik. Kogu materjalides sisalduvat teavet ja arvamusavaldusi võidakse ette teatamata muuta, kui seadus ei nõua teisiti.

Teave ei ole osa turustamisest ega väärtpaberite (peaasjalikult Avaroni fondide osakute või aktsiate) ostu- või müügi pakkumisest ühelegi isikule üheski sellises jurisdiktsioonis, kus selline turustamine või pakkumine oleks kohaliku seadusandlusega vastuolus. Iga veebisaidil esitatud teavet kasutav isik ja iga fondi osakuid märkida sooviv isik peab ise tutvuma kõigi kohalduvate seaduste ja regulatsioonidega asjakohases jurisdiktsioonis ning täitma vastavaid nõudeid.

Mistahes Avaroni fondi osakute märkimisel tutvuge fondi põhiteabe, prospekti ja tingimuste või põhikirjaga ning viimaste poolaastaaruannete ja auditeeritud aastaaruannetega. Avaldatud dokumendid on kättesaadavad ka Avaronist. Investeeringu mineviku tootlus ei ole garantiiks ega viita tootlusele järgnevatel perioodidel. Fondi investeerimisega kaasnevad mitmesugused riskid, mis võivad mõjutada investeeringu tootlust. Investor peab investeerides aktsepteerima, et fondi paigutatud investeeringu säilimine ega kasvamine ei ole garanteeritud ja investeering fondi võib kaasa tuua nii kasumit kui ka kahjumit. Fondi investeerimisega seotud riskid on kirjeldatud fondide prospektides. Avaroni fondi investeerides tuleb investoril kaaluda areneva Euroopa piirkonna turgude riske. 

Avaldatud teave võib sisaldada tuleviku prognoose, mis põhinevad Avaroni seisukohtadel, ootustel ja projektsioonidel nende esitamise hetkel. Avaron ei võta kohustust prognoose jooksvalt ajakohastada. Reaalsed tulemused võivad prognoosides esitatud ootustest oluliselt erineda. Mistahes vaidlus, vastuolu või nõue esitatud teabe osas lahendatakse vastavalt Eesti seadusandlusele Eesti kohtutes. Avaldatud teave võib algselt olla kirjutatud inglise keeles ja seejärel tõlgitud eesti keelde. Kahe versiooni vastuolu korral lähtutakse ingliskeelsest tekstist.