Kasvata oma raha meiega.
Meil on oma nahk mängus.

Investeeri fondi

15 aastat turul

Juba 15 aastat investeerime Avaroni fondidega börsifirmade aktsiatesse ja võlakirjadesse

Eestist juhitud fondid

Juhime fondide vara Eestist, meie tiimis on 15 investeerimis- ja finantsspetsialisti

Investeeri koos meiega

Meie fondijuhid on Avaroni Privaatportfelli Fondi suurimad investorid

Kasvata oma raha koos meiega – me oleme Eesti üks suurimaid iseseisvaid börsifirmadesse investeerivaid varahaldusfirmasid.

Tutvu Avaroni Privaatportfelli Fondi eelistega

Avaron on investoriga ühes paadis

Avaroni omanikud on fondi suurimad investorid. Võtame kõik võidud ja kaotused vastu koos kliendiga. 

Unikaalne alustala investori portfelli

Fond sobib eraisikute ja firmade raha pikaajaliseks kasvatamiseks, sest kombineerib erinevaid varaklasse (aktsiad, võlakirjad, toormed) ja ajastab nende allokatsiooni turuolukorrast sõltuvalt. Paljude investorite jaoks on fond portfelli peamine instrument, moodustades 30-60% investori finantsvarast.

Privaatportfellis on parimad palad

Fond investeerib meie meeskonna analüüsitud ettevõtetest kõige atratiivsematesse aktsiatesse ja võlakirjadesse. Investeeringute tegemisel otsime head riski-tulu suhet nii dividendiaktsiate, kasvuettevõtete kui võlakirjade hulgast kui ka toormeturgudelt.

Tutvu fondiga Investeeri

Privaatportfelliga säästad aega

Juhime Privaatportfelli Fondi aktiivselt – kui näeme turul võimalusi, ostame aktsiaid juurde, kui turg on kallis, müüme aktsiaid ja oleme rohkem investeeritud võlakirjadesse ja dividendiaktsiatesse. Ja nii toimime läbi tsüklite. Sa ei pea oma aega kulutama turu jälgimiseks, vaid saad seda kasutada oma pere, töö ja hobide tarvis.

Sinu vara investeerib Eesti üks suuremaid börsimeeskondi

Meil töötab 15 oma ala pühendunud porfessionaali, sealhulgas kolm investeeringute juhti ja viis analüütikut. Meie investeeringute juhtidel on 15-25 aastane kogemus aktsiaturgudele investeerimisel. Turutsüklite erinevad faasid on meid karastanud ja andnud kogemusi, et teha fondides mõistlikke investeerimisotsuseid.

Sinu investeering on kaitstud

Fondi ja Avaroni tegevus on Eesti Finantsinspektsiooni järelevalve all. Fondi varasid hoiab ja puhasväärtust arvutab Swedbank, mitte Avaron ise. Fondi varasid hoitakse fondi nimel avatud kontol ja need on eraldatud Avaroni enda varast. Eelnev ilmestab, et Sinu investeering Avaronis on kaitstud.

Tutvu fondiga Investeeri

Tutvu meie fondidega

Avaroni Privaatportfelli Fond

Aastal 2008 lõime Privaatportfelli Fondi, et juhtida paindlikult läbi turutsüklite oma isiklikku vara. Tänaseni on Avaroni võtmetöötajad fondi suurimad investorid. Fondi eesmärk on teenida investoritele mõõduka riskiga 5-10% netotootlust aastas. Fond investeerib peamiselt börsifirmade aktsiatesse ja võlakirjadesse ning toormeturgudele. Kuna fond investeerib globaalselt (fookusega Euroopal), fondil on paindlik investeerimisstrateegia ja fondi riskitase on mõõdukas, sobib fond investori portfelli alustalaks.

0.93%

1M

2.85%

YTD

9.24%

2021

-6.84%

2022

11.0%

2023

Loe edasi Investeeri

Avaron Areneva Euroopa Fond

Aktsiafond, mis investeerib areneva Euroopa piirkonna börsifirmade aktsiatesse. Regioon hõlmab peamiselt aastal 2004 ja hiljem Euroopa Liiduga ühinenud riike ja kandidaatriike. Fondi portfellis on nii tugeva bilansiga dividendiaktsiad kui kiirelt kasvavad ettevõtted. Fondi riskitase on kõrge. Fond sobib täiendama investori globaalset aktsiaportfelli.

1.17%

1M

7.09%

YTD

24.26%

2021

-2.09%

2022

34.5%

2023

Loe edasi Investeeri

Personaalne nõustamine

Personaalse nõustamise käigus analüüsime läbi Sinu olemasoleva investeerimisportfelli ja/või varad, eesmärgiga anda omapoolne soovitus varade allokatsiooni ja instrumentide valiku osas. Töötame välja Sinu jaoks kõige sobivama portfelli struktuuri, sõltuvalt Sinu soovitud eesmärkidest, portfelli riskitasemest ja investeerimishorisondist.

Nõustamise esimene kohtumine on tasuta. Võta meiega kohe ühendust, et broneerida kohtumiseks aeg.

Tule nõustamisele

Loe meie uudiseid ja investeerimisblogi